Αγγλία

Μπαλοτέλι: «Ποτέ σεξ πριν τους αγώνες»

Σε μία συνέντευξη που παραδέχεται ότι έχει αρκετά λάθη στο παρελθόν, ο Μάριο Μπαλοτέλι διαψεύδει όσους λένε ότι είχε δηλώσει πως το σεξ πριν από τους αγώνες τον βοηθάει να αποδώσει στο γήπεδο.

Σε μία από τις σπάνιες συνεντεύξεις του ο Μάριο Μπαλοτέλι ανοίγει την καριέρα του, προχωρώντας στην παραδοχή ότι έχει κάνει αρκετά λάθη στη ζωή του και δεν είναι διατεθειμένος να τα επαναλάβει.

«Έχω κάνει λάθη στο παρελθόν, όπως όλοι ήταν μικροί. Και η ιστορία με τα πυροτεχνήματα που άναψαν σπίτι μου είναι αληθινή, αλλά δεν ήμουν εγώ εκείνος που τα άναψα», αναφέρει αρχικά ο Ιταλός επιθετικός της Λίβερπουλ στο «Sport Magazine» και προσθέτει:

«Ξέρω πως είναι η κατάσταση στην Αγγλία. Είναι κρίμα αλλά το έχω συνηθίσει. Οι εφημερίδες προσπαθούν πάντα να πλασάρουν την εικόνα του κακού Μάριο, γράφοντας πράγματα που δεν είναι αληθινά. Εκτός γηπέδου, δεν έχω πραγματικά κανένα πρόβλημα επειδή είμαι πάντα στο σπίτι. Όταν ο κόσμος μιλάει άσχημα για μένα αυτό συμβαίνει μόνο και μόνο επειδή ακούν τα μίντια και διαβάζουν τις εφημερίδες που αναφέρονται σε μένα. Χάνουν λίγο την προσοχή τους από αυτά που κάνω μέσα στον αγωνιστικό χώρο, οπότε όλοι νομίζουν πως είμαι διάσημος για αυτά που συμβαίνουν έξω από αυτό».

Καταλήγοντας, ο διεθνής φορ απάντησε σε εκείνους που του προσάπτουν δηλώσεις, σύμφωνα με τις οποίες υποστηρίζεις πως έχει κάνει σεξ, λίγες ώρες πριν από τη συμμετοχή του σε κάποιο ματς: «Κάποιος μου είπε πρόσφατα πως έχω δηλώσει ότι αν κάνω σεξ τρεις με τέσσερις ώρες πριν από κάποιον αγώνα, με βοηθάει στο γήπεδο. Πιστέψτε με, αν κάνω σεξ τέσσερις ώρες πριν από έναν αγώνα, δεν θα είμαι σε θέση να παίξω. Δεν νομίζω ότι θα μπορούσε κανείς να αποδώσει. Όλα αυτά με κάνουν να γελάω, αλλά αυτός που θέλουν να παρουσιάσουν δεν είμαι εγώ. Το μόνο που με νοιάζει είναι το ποδόσφαιρο. Ζω στην εξοχή, είμαι χαλαρός και ελπίζω ότι θα σκοράρω σύντομα. Τότε ίσως επικεντρωθούν περισσότερο στο ποδόσφαιρο και όχι σε άλλες μαλ…».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x