Ένα μεγάλο ποσό το μεγαλύτερο που έχει δοθεί για παίκτη φέρεται να ζητά η Παρί Σεν Ζερμεν για να πεισθεί να παραχωρήσει τον Μπαρκολά.
Από χθες που προέκυψε η είδηση ότι ο Μπαρκολά δεν θα ανανεώσει τη συνεργασία του με την Παρί και θα αναζητήσει άλλη ομάδα, με την Λίβερπουλ να έχει τσεκάρει την περίπτωσή του άρχισαν να έρχονται και άλλες πληροφορίες για αυτό.
Βρετανός δημοσιογράφος σε ανάρτησή του αναφέρει ότι το ποσό που θα θέσει η Παρί Σεν Ζερμέν ως αυτό που θα είναι αποδεκτό για να πει το ΟΚ για την παραχώρηση του Μπαρκολά. Πόσα; 170 εκατομμύρια ευρώ! Αυτό το ποσό θα πρέπει να βγάλει η Λίβερπουλ από τα ταμεία της για να μπορέσει να τον αποκτήσει.
Μάλιστα ο Μπεν Τζέικομπς αναφέρει ότι οι λόγοι που έχουν οδηγήσει την Παρί να ανεβάσει την τιμή του παίκτη σε αυτά τα επίπεδα είναι μεταγραφές άλλων παικτών, σαφώς μικρότερης αξίας που έχουν πάρει μεταγράφη με ποσά τρελά, όπως ο Μοργκαν Ρότζερς και ο Έλιοτ Αντερσον που οι μεταγραφές τους έφτασαν περίπου 130 εκατομμύρια ευρώ η κάθεμία.
Κάπως έτσι η Παρί θεωρεί πως ο Μπαρκολά μπορεί να κοστίζει τουλάχιστον 17ο εκατομμύρια ευρώ.
?? BREAKING: PSG value Bradley Barcola at €170m and are using the transfers of Morgan Rogers and Elliot Anderson as valuation yardsticks.
— Ben Jacobs (@JacobsBen) July 26, 2026
The number factors in that Barcola is a back-to-back Champions League winner, had a strong World Cup and is only 23. Plus, multiple clubs… pic.twitter.com/mgM1akrex6
Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.






