Αγγλία

Οι τρεις εναλλακτικές της Μπαρτσελόνα για τον... αντι-Βαϊνάλντουμ

Η Μπαρτσελόνα έχασε μέσα από τα χέρια της τον Τζίνι Βαϊνάλντουμ και πλέον εξετάζει ανάμεσα σε τρεις περιπτώσεις τον... αντικαταστάτη του Ολλανδού.

Ο Τζίνι Βαϊνάλντουμ χάθηκε μέσα από τα... χέρια της Μπαρτσελόνα, αφού η Παρί Σεν Ζερμέν τον δελέασε με τα διπλά λεφτά και τελικά υπέγραψε στον γαλλικό σύλλογο. Οι Καταλανοί πλέον στρέφονται σε άλλες περιπτώσεις για την ενίσχυση της μεσοεπιθετική τους γραμμής, έχοντας ξεχωρίσει τρεις ποδοσφαιριστές.

Η πρώτη περίπτωση αφορά τον Ράιαν Γράβενμπερχ, με τον 19χρονο box-to-box χαφ να αρέσει στον Ρόναλντ Κούμαν, ο οποίος τον έχει τοποθετήσει ψηλότερα από τους άλλους δύο μέσους στην λίστα του. Ο ταλαντούχος χαφ έχει συμβόλαιο για δύο ακόμη χρόνια, κάτι που δεν στέκεται, πάντως, εμπόδιο για την Μπαρτσελόνα αφού αν πληρώσει το ποσό που επιθυμεί ο Άγιαξ τότε θα τον κάνει δικό της.

Η δεύτερη περίπτωση είναι του Μικέλ Μερίνο. Πρόκειται για τον 24χρονο χαφ της Σοσιεδάδ, ο οποίος αποτελεί το βαρόμετρο για την ομάδα του και την απόδοσή της. Ποδοσφαιριστής με πολύ ποιοτικά στοιχεία, ο οποίος ξέρει να διαβάζει το παιχνίδι και να βοηθάει στο επιθετικό κομμάτι.

Η τρίτη και τελευταία περίπτωση είναι του Φαμπιάν Ρουίθ. Ο χαφ της Νάπολι παρακολουθείται εδώ και αρκετό καιρό από την Μπαρτσελόνα, χωρίς ωστόσο να έχει γίνει κάποια προσέγγιση στην ιταλική ομάδα. Αυτό φαίνεται πως θα αλλάξει φέτος, με τους Καταλανούς να ενδιαφέρονται για την περίπτωσή του, όπως και η μεγάλη τους αντίπαλος, Ρεάλ Μαδρίτης.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x