Αγγλία

Μπαρτσελόνα: Ο Ντέκο παρακολούθησε από κοντά τον τελικό του FA Cup για τον Ζοάο Πέδρο και εκείνος ήταν… τραγικός

Στον Ζοάο Πέδρο φαίνεται να έχει εστιάσει η Μπαρτσελόνα ως τον ιδανικό αντικαταστάτη του Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι, ωστόσο ο Βραζιλιάνος δεν… έλαμψε στον τελικό του FA Cup.
Google Προσθέστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 ως προτιμώμενη πηγή στο Google

Σε αναζήτηση νέου μπόμπερ βρίσκεται η Μπαρτσελόνα, με τους «μπλαουγκράνα» να σκανάρουν την αγορά για τον ποδοσφαιριστή που θα μπορέσει με επιτυχία να μπει στα παπούτσια του θρύλου της ομάδας Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι, ο οποίος αποχωρεί από την ομάδα.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ οι άνθρωποι των Καταλανών έχουν ξεχωρίσει την περίπτωση του Ζοάο Πέδρο και σύμφωνα με δημοσιεύματα ο αθλητικός διευθυντής της ομάδας, Ντέκο, παρακολούθησε από κοντά τον τελικό του FA Cup ανάμεσα στην Τσέλσι και τη Μάντσεστερ Σίτι για να τσεκάρει τον Βραζιλιάνο.

Αυτό βέβαια τα έκανε μαντάρα καθώς πραγματοποίησε μία τραγική εμφάνιση με μόλις ένα άστοχο σουτ, οκτώ εύστοχες πάσες και συνολικά 30 επαφές με την μπάλα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x