Μπορεί να θεωρείται δεδομένος ο επόμενος σταθμός στην καριέρα του Πέδρο με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να έχει εκφράσει το πιο «ζεστό» ενδιαφέρον για τον Ισπανός μεσοεπιθετικό, ωστόσο φαίνεται ότι θα υπάρξει ένα σίριαλ με πολλά επεισόδια ακόμα.
Σύμφωνα με τον ανταποκριτή του Sky Sports στην Ισπανία, Ζιλιέμ Μπαλάγκ, πρόταση για την απόκτηση του 28χρονου άσου, η οποία μάλιστα φαίνεται να ικανοποιεί τις απαιτήσεις της Μπαρτσελόνα.
Συγκεκριμένα, οι «σίτιζενς» ετοιμάζονται να προσφέρουν 30 εκατ. ευρώ, ποσό που ισοφαρίζει τη ρήτρα του συμβολαίου του και επιπλέον άλλα 2 εκατ. ευρώ σε μορφή μπόνους.
Μένει να φανεί αν όντως αυτή η πρόθεση της Σίτι μετουσιωθεί σε επίσημη πρόταση και ποια θα είναι η αντίδραση της Γιουνάιτεντ μπροστά σε αυτές τις εξελίξεις.
Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.






