Αγγλία

Νεκρός από πολλαπλές μαχαιριές ο πρώην ποδοσφαιριστής της Μπρίστολ Σίτι, Οσάγκι Μπάσκομ

Την τελευταία του πνοή σε ηλικία μόλις 23 ετών άφησε ο Οσάγκι Μπάσκομ, με τον πρώην ποδοσφαιριστή της Μπρίστολ Σίτι να καταλήγει μετά από πολλαπλές μαχαιριές που δέχθηκε σε πάρτι στις Βερμούδες.

Απέραντη θλίψη στην Αγγλία και τις Βερμούδες, αλλά και σε όλο τον κόσμο έχει σκορπίσει η είδηση του θανάτου του Οσάγκι Μπάσκομ, με τον πρώην ποδοσφαιριστή της Μπρίστολ Σίτι να αφήνει την τελευταία του πνοή σε ηλικία μόλις 23 ετών.

Ο άτυχος ποδοσφαιριστής έχασε τη ζωή του μετά από άγρια επίθεση που δέχθηκε έξω από εστιατόριο στο νησί St. David, κατά την παρουσία του σε ένα πάρτι. Σύμφωνα με την αστυνομία της χώρας, ο νεαρός ποδοσφαιριστής κατέληξε μετά από πολλαπλά τραύματα που προήλθαν από μαχαίρι.

«Πρέπει να ακούσουμε όποιον ήταν στο πάρτι, αλλά αυτή τη στιγμή τα άτομα που ήταν εκεί δεν μας μιλούν. Γνωρίζουμε ότι ο κόσμος είδε τι συνέβη και θα τους παροτρύνουμε να κάνουν το σωστό», αναφέρει χαρακτηριστικά αξιωματούχος της τοπικής αστυνομίας καθώς δεν έχει γίνει ακόμα γνωστό το αίτιο της βάναυσης αυτής επίθεσης.

Ο Μπάσκομ είχε περάσει από τις ακαδημίες της Άστον Βίλα, της Βαλένθια και της Λεβάντε, ενώ τη σεζόν 2019/20 αγωνιζόταν με τη φανέλα της Ντάρλινγκτον. Μάλιστα, ήταν και 19 φορές διεθνής με την εθνική ομάδα των Βερμούδων, μετρώντας ένα γκολ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x