Αγγλία

Δεν παίζει στα επόμενα ματς της Αγγλίας ο Μπέλιγχαμ - Φόβοι ότι θα χρειαστεί εγχείρηση!

Ο Τζουντ Μπέλιγχαμ παραμένει τραυματίας και δεν θα ενισχύσει την Αγγλία στους επόμενους αγώνες των προκριματικών για το Euro 2024. Υπάρχουν φόβοι πως ίσως περάσει την πόρτα του χειρουργείου!

Άτυχος ο Τζουντ Μπέλιγχαμ!

Ο πολυτάλαντος χαφ αντιμετωπίζει τραυματισμού στο γόνατο, και σύμφωνα με το «talksport.com» πήρε την απόφαση να απέχει από τους επόμενους αγώνες της ενθικής Αγγλίας με Μάλτα και Βόρεια Μακεδονία τον Ιούνιο, λόγω φόβου πως θα επιβαρύνει την κατάστασή του.

Ο 20χρονος δεν αγωνίστηκε ούτε στο ματς τίτλου της Ντόρτμουντ με τη Μάιντς λόγω του ίδιου προβλήματος, ενώ σύμφωνα με το εν λόγω δημοσίευμα, υπάρχει φημολογία πως ο τραυματισμός του είναι πιο σοβαρός απ' όσο αναμενόταν, και ίσως χρειαστεί να περάσει την πόρτα του χειρουργείου!

Φυσικά, μένει να φανεί κατά πόσο αυτή η κατάσταση μπορεί να επηρεάσει και τη μεταγραφή του Μπέλιγχαμ στη Ρεάλ Μαδρίτης. Θυμίζουμε πως ο Άγγλος έχει φέρεται να έχει συμφωνήσει με τη «βασίλισσα», και μένει η τελευταία να τα βρει με την Ντόρτμουντ ώστε να τον αποκτήσει. Ένας ενδεχόμενος σοβαρός τραυματισμός, ωστόσο, θα μπορούσε να αλλάξει ραγδαία την εξέλιξη της υπόθεσης.


Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x