Αγγλία

Γεμίζουν τα ταμεία της Μπέρμιγχαμ από την πώληση του Μπέλινγκαμ στη Ρεάλ!

Η πώληση του Τζουντ Μπέλινγκαμ από την Ντόρτμουντ στη Ρεάλ Μαδρίτης θα γεμίσει τα ταμεία της πρώην ομάδας του, Μπέρμιγχαμ!

Μια σπουδαία μεταγραφή με μπόλικο παρόν, αλλά και ακόμα μεγαλύτερο μέλλον, ολοκλήρωσε η Ρεάλ Μαδρίτης, αποκτώντας τον Τζουντ Μπέλινγκαμ από την Μπορούσια Ντόρτμουντ έναντι του ποσού των 103 εκατομμυρίων ευρώ!

Λόγους για να χαμογελούν για τη μεγάλη αυτή μεταγραφή του 19χρονου χαφ στους «μερένχες» έχει φυσικά και η Μπέρμιγχαμ!

Και αυτό διότι η πώληση του Άγγλου διεθνή από την Ντόρτμουντ θα γεμίσει τα ταμεία του συλλόγου και θα του δώσει βαθιά οικονομική «ανάσα» στη μάχη που δίνει στην Championship!

Βλέπετε, ο Μπέλινγκαμ, που διατηρεί εξαιρετική σχέση με τη διοίκηση και τους οπαδούς της Μπέρμιγχαμ, προέρχεται από τα «σπλάχνα» του συλλόγου. Το καλοκαίρι του 2020, η Ντόρτμουντ ξόδεψε το ποσό των 30 εκατομμυρίων ευρώ για να τον αποκτήσει, με την βρετανική ομάδα να βάζει ειδική ρήτρα σε πιθανή νέα πώληση.

Κάπως έτσι λοιπόν, η Μπέρμιγχαμ αναμένεται από το… πουθενά να βάλει στα ταμεία της το ποσό των 11,5 εκατομμυρίων ευρώ από τη μετακίνηση του νεαρού μέσου στη Ρεάλ!

Για την ιστορία, ο Μπέλινγκαμ κατέγραψε 44 συμμετοχές με 4 γκολ στη μοναδική του σεζόν στην πρώτη ομάδα της Μπέρμιγχαμ το 2020.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x