Αγγλία

Μπέρνλι: Ανανέωσε μέχρι το 2025 ο Σον Ντάις!

Στο τιμόνι της Μπέρνλι για ακόμα τέσσερα χρόνια θα βρίσκεται ο Σον Ντάις, με τον 50χρονο τεχνικό να ανανεώνει το συμβόλαιο συνεργασίας μέχρι το καλοκαίρι του 2025.

Δεν το κουνάει από το «Turf Moor» ο Σον Ντάις! Ο 50χρονος προπονητής ήρθε σε συμφωνία με την Μπέρνλι για επέκταση της συνεργασίας τους για ακόμα τέσσερα χρόνια και μέχρι το καλοκαίρι του 2025!

Αυτή τη στιγμή, ο «αρχιτέκτονας» των «clarets» είναι ο μακροβιότερος προπονητής στην Premier League, καθώς βρίσκεται στον πάγκο του συλλόγου από τον Οκτώβριο του 2012.

Σε αυτά τα εννέα χρόνια έχει κοουτσάρει την Μπέρνλι σε 396 παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις, με highlights την έβδομη θέση που κατέκτησε στην Premier τη σεζόν 2017/18 και τη συμμετοχή της στα προκριματικά του Europa League της επόμενης σεζόν.

«Είναι ωραίο που μπορέσαμε να ολοκληρώσουμε τη συμφωνία και τώρα να κοιτάξουμε το μέλλον του συλλόγου και τη συνεχή εξέλιξή του. Έχω έναν ισχυρό δεσμό με την πόλη και τους οπαδούς μας μετά από τόσα χρόνια εδώ και ανυπομονώ να δουλέψω σκληρά ώστε να κρατήσω την ομάδα στη σωστή κατεύθυνση», ανέφερε μεταξύ άλλων ο Άγγλος τεχνικός.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x