Η Μπέρνλι αντιμετωπίζει το μεσημέρι του Σαββάτου (14:30) τη Λίβερπουλ στο «Άνφιλντ», στο πλαίσιο της δεύτερης αγωνιστικής της Premier League.
Ο τεχνικός των φιλοξενούμενων, Σον Ντάιτς, παρέταξε την ομάδα του με μια... ιδιαιτερότητα! Συγκεκριμένα οι έντεκα εκλεκτοί του 50χρονου προπονητή που βρέθηκαν στην αρχική σύνθεση φορούν εμφανίσεις με αριθμούς από το 1 έως το 11!
Τελευταία φορά που είχε συμβεί κάτι αντίστοιχο σε παιχνίδι της Premier League ήταν τη σεζόν 1998/99, όταν το είχε κάνει η Τσάρλτον!
?? Burnley are putting a team out wearing shirt numbers 1 - 11.
— Football Daily (@footballdaily) August 21, 2021
?? A first in the top flight since Charlton did it in the 98-99 season. pic.twitter.com/sWECoMTJLl
?? Here is how the Clarets line-up this afternoon at Anfield, from 1? to 1?1? ??
— Burnley FC (@BurnleyOfficial) August 21, 2021
18-year old Owen Dodgson makes the bench for the first time for Sean Dyche's side, the youngster can operate at left-back and left-midfield ??#LIVBUR | #UTC | @SpreadexSport pic.twitter.com/QrSQ3rrwOM
Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.






