Αγγλία

Ανακοίνωσε την αποχώρηση του Μπέρτραντ η Σαουθάμπτον

Δεν θα ανανεωθεί το συμβόλαιο του -επί εφτά χρόνια- αριστερού μπακ της Σαουθάμπτον, Ράιαν Μπέρτραντ, όπως ανακοίνωσε το αγγλικό κλαμπ.

Οι «τίτλοι τέλους» στην επταετή συνεργασία των Σαουθάμπτον και Ράιαν Μπέρτραντ ανακοινώθηκαν κι επίσημα την Τετάρτη (12/5).

Η αγγλική ομάδα ενημέρωσε ότι ο 31χρονος αριστερός μπακ, το συμβόλαιο του οποίου εξέπνεε στο τέλος της σεζόν, θα αποχωρήσει ως ελεύθερος μόλις ολοκληρωθούν οι υποχρεώσεις της.

«Άπαντες στη Σαουθάμπτον θα ήθελαν να ευχαριστήσουν τον Ράιαν για τη συμβολή του στην ιστορία του συλλόγου και για όλες τις αναμνήσεις που βοήθησε να δημιουργηθούν στους οπαδούς μας. Θα είναι πάντα ευπρόσδεκτος στο ''St. Mary's'' και στο ''Staplewood'' (σ.σ. το γήπεδο και το προπονητικό κέντρο της Σαουθάμπτον, αντίστοιχα) και θα είναι πάντα ''Άγιος''», ανέφερε μεταξύ άλλων η ανακοίνωση του κλαμπ.

Να σημειωθεί ότι ο Μπέρτραντ έχει συμπληρώσει 240 συμμετοχές με τη φανέλα της Σαουθάμπτον, σημειώνοντας οκτώ γκολ και 20 ασίστ. Μάλιστα, σύμφωνα με το «Transfermarkt» αποτελεί τον πρώτο σε χρηματιστηριακή αξία αριστερό μπακ, ο οποίος θα μείνει ελεύθερος το προσεχές καλοκαίρι (μετά και την ανανέωση της συνεργασίας Μαρσέιγ-Αμαβί).

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x