Αγγλία

Μπόρνμουθ: H τρίτη ομάδα που «ρεφάρει» ήττα με σκορ 9-0 νικώντας στον δεύτερο γύρο

H Mπόρνμουθ επικράτησε 1-0 της Λίβερπουλ «ρεφάροντας» την ήττα με σκορ 9-0 στον πρώτο γύρο και έγινε η τρίτη ομάδα που καταφέρνει κάτι αντίστοιχο σε επίπεδο Premier League.

Βαθμολογική ανάσα για την ουραγό Μπόρνμουθ που επικράτησε 1-0 στο «Βαϊτάλιτι» της Λίβερπουλ για την 27η αγωνιστική της Premier League.

Τα «κεράσια» ωστόσο κατάφεραν να πετύχουν κάτι ιδιαίτερο αφού με τη συγκεκριμένη τους νίκη «ρεφάρισαν» την βαριά ήττα 9-0 στον πρώτο γύρο από την ομάδα του Κλοπ και έγιναν η τρίτη ομάδα που καταφέρνει να επικρατήσει στο δεύτερο γύρο μετά από τέτοια ήττα!

Η πρώτη φορά που συνέβη κάτι τέτοιο ήταν κατά τη διάρκεια της σεζόν 1994-95. Τότε το «θύμα» ήταν η Ίπσουιτς η οποία συνετρίβη με το 9-0 στο «Όλντ Τράφορντ» από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, αλλά κατάφερε να πάρει το αίμα της πίσω στον δεύτερο γύρο επικρατώντας 3-2 στο «Πόρτμαν Ρόουντ».

Για τη δεύτερη περίπτωση μεταφερόμαστε στη σεζόν 2019/20. Εκεί η Σαουθάμπτον γνώρισε τη βαρύτερη εντός έδρας ήττα της ιστορίας της από τη Λέστερ, που «χόρεψε» στη βροχή επικρατώντας 9-0. Ωστόσο οι «Άγιοι» είχαν απάντηση καθώς στην αναμέτρηση του «Kινγκ Πάουερ» έφυγαν με το 2-1 παίρνοντας μια σημαντική νίκη η οποία αποτέλεσε «αντεπίθεση» για την παραμονή τους στην κατηγορία.


Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x