Αγγλία

Μπόρνμουθ-Λούτον 4-3: O Ιραόλα αποκάλυψε ότι προέβλεψε το comeback της ομάδας του

Η Μπόρνμουθ πραγματοποίησε μια από τις επικότερες ανατροπές στην ιστορία της Premier League και την είχε πιστέψει πρώτος ο προπονητής της, Άντονι Ιραόλα.

Η Μπόρνμουθ επικράτησε της Λούτον με 4-3, παρά το γεγονός πως βρισκόταν πίσω στο σκορ με 0-3 στην ανάπαυλα του ημιχρόνου. Τα «Κεράσια» πραγματοποίησαν μια ιστορική ανατροπή και ο προπονητής της ομάδας Άντονι Ιραόλα, μίλησε στο SkySports και αποκάλυψε ότι είπε στους παίκτες του πως μπορούν να γυρίσουν το εις βάρος τους σκορ.

«Θέλαμε να παίξουμε όσο πιο γρήγορα γινόταν, τελειώσαμε το πρώτο ημίχρονο με άσχημα συναισθήματα. Το πρώτο ημίχρονο δεν ήταν πραγματικά τόσο καταστροφικό απλά κάναν γκολ κάθε σουτ που είχαν. Δεν είμασταν τόσο κακοί», είπε ο Ισπανός προπονητής και πρόσθεσε:

«Ακόμα και στο ημίχρονο το συζητήσαμε (να πάρουμε κάτι από το παιχνίδι). Η Λούτον είναι πολύ γενναία ομάδα, θα συνεχίσει να πιέζει ψηλά, να κοντράρει, να μας δίνει ευκαιρίες».

Kαι συνέχισε λέγοντας: «Είπαμε ότι θα είναι δύσκολο να μην δεχτούμε άλλο γκολ, αλλά θα έχουμε ευκαιρίες και θα τους πιέσουμε. Μόλις σκοράρουμε το πρώτο γκολ, όλοι αρχίζουν να το πιστεύουν, εκείνοι αρχίζουν να αμφιβάλλουν για το αν θα κερδίσουν το παιχνίδι και όλα ξεκινάνε από εκεί».

Επιμέλεια: Αντώνης Γάλλος

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x