Αγγλία

Καθάρισε τη Γκρίμσμπι και προκρίθηκε στα ημιτελικά του Κυπέλλου Αγγλίας η Μπράιτον

Η Μπράιτον δεν είχε κανένα πρόβλημα κόντρα στη Γκρίμσμπι, επικράτησε 5-0 και προκρίθηκε στα ημιτελικά του Κυπέλλου Αγγλίας.

Εύκολο απόγευμα κόντρα στη Γκρίμσμπι είχε η Μπράιτον (5-0), για τη φάση των «8» του Κυπέλλου Αγγλίας. Με αυτόν τον τρόπο προκρίθηκε εύκολα στα ημιτελικά της διοργάνωσης, εκεί όπου θα αντιμετωπίσει είτε την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είτε τη Φούλαμ.

Οι «γλάροι» άνοιξαν το σκορ μόλις στο 5ο λεπτό με ωραίο πλασέ του Ουντάβ. Αυτό ήταν και το αποτέλεσμα,. με το οποίο πήγαν οι δύο ομάδες στην ανάπαυλα, με τους γηπεδούχους να χάνουν αρκετές ακόμη ευκαιρίες για να διευρύνουν το προβάδισμά τους.

Ωστόσο, στο δεύτερο μέρος ξεκίνησε η... κατηφόρα. Στο 51' ο Φέργκιουσον υποδέχθηκε όμορφα την μπάλα και με ωραία πλασέ έκανε το 2-0. Έξι λεπτά αργότερα, και πάλι ο Φέργκιουσον, με ψύχραιμο τελείωμα έκανε το 3-0. Στο 82', ο Γουέμπστερ βρήκε με υπέροχη σέντρα τον Μαρτς, ο οποίος με πανέμορφη κεφαλιά έκανε το 4-0.

Το κερασάκι στην τούρτα έβαλε με όμορφο σουτ εκτός περιοχής στο 90' ο Μιτόμα, με την ομάδα του να προκρίνεται εύκολα στα ημιτελικά του FA Cup.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x