Αγγλία

Μπράιτον: Τελειώνει του Κουκουρέγια, κοντά και σε Σίμα

Δυναμικό «μπάσιμο» από την Μπράιτον πριν την ολοκλήρωση της μεταγραφικής περιόδου, με τους «γλάρους» να υποδέχονται στην Αγγλία τον Κουκουρέγια και να βρίσκονται κοντά και στον Σίμα.

Τα… σπρώχνει στο φινάλε της μεταγραφικής περιόδου η Μπράιτον!

Οι «γλάροι» είναι έτοιμοι να ντύσουν στα χρώματα της ομάδας τους τους Μαρκ Κουκουρέγια και Αμπντάλα Σίμα, με το συνολικό κόστος των δύο μεταγραφικών κινήσεων να κυμαίνεται στα 25,5 εκατ. ευρώ.

Συγκεκριμένα, το αγγλικό κλαμπ έχει έρθει σε συμφωνία με τη Χετάφε για την καταβολή της ρήτρας των 17,5 εκατ. ευρώ για τον Κουκουρέγια, τον οποίο και αναμένει στην Αγγλία τη Δευτέρα (30/8). Με τον 23χρονο χαφ να ανακοινώνεται πιθανώς μία μέρα αργότερα.

Από εκεί και πέρα, σύμφωνα και με την «dailymail», το αγγλικό κλαμπ βρίσκεται μια… ανάσα από το deal με τη Σλάβια Πράγας για τον Σίμα, με τις δύο πλευρές να φέρονται να τα βρίσκουν στα οκτώ εκατ. ευρώ.

Υπενθυμίζεται ότι ο 20χρονος Σενεγαλέζος εξτρέμ συγκέντρωσε τα βλέμματα κατά τη διάρκεια της περυσινής σεζόν, σημειώνοντας 20 τέρματα και οκτώ ασίστ σε 39 συμμετοχές του με την τσέχικη ομάδα σε όλες τις διοργανώσεις.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x