Αγγλία

Εξέφρασε δημόσια την επιθυμία του να αποχωρήσει από την Μπράιτον ο Καϊσέδο

Την πρόθεσή του να αποχωρήσει από την Μπράιτον εξέφρασε μέσω ανάρτησής του στα Social Media, ο νεαρός μέσος από το Εκουαδόρ Μόιζες Καϊσέδο.

Ξεκάθαρο μήνυμα αποχώρησης έστειλε στη διοίκηση της Μπράιτον ο Μόιζες Καϊσέδο.

Ο νεαρός μέσος από το Εκουαδόρ εξέφρασε ανοιχτά μέσω ανάρτησής του στα Social Media την επιθυμία του να παραχωρηθεί με μεταγραφή, λίγες μέρες αφού η ομάδα του απέρριψε πρόταση ύψους 65 εκατ. ευρώ από την Άρσεναλ.

«Είμαι ευγνώμον στον Κ. Μπλουμ και στην Μπράιτον, που μου έδωσαν την ευκαιρία να έρθω στην Premier League και αισθάνομαι ότι πάντα έδινα τον καλύτερό μου εαυτό. Πάντα παίζω ποδόσφαιρο χαμογελαστός και με την καρδιά μου. Είμαι ο νεότερος από 10 αδέρφια που μεγαλώσαμε σε μια φτωχή γειτονιά στο Εκουαδόρ. Είμαι περήφανος που μπορώ να γίνω μεταγραφή ρεκόρ για την Μπράιτον, η οποία με τα χρήματα που θα πάρει θα μπορέσει να επενδύσει και να γίνει επιτυχημένη. Οι φίλαθλοι με έχουν στην καρδιά τους και εγώ θα τους αγαπώ για πάντα. Ελπίζω να καταλάβουν γιατί θέλω να εκμεταλλευτώ αυτή την ευκαιρία που μου παρουσιάζεται», ανέφερε χαρακτηριστικά στην ανάρτησή του ο 21χρονος, για τον οποίο ενδιαφέρεται και η Τσέλσι.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x