Πρώτο φαβορί για την απόσπαση της υπογραφής του Άνταμ Λαλάνα προβάλει η Λίβερπουλ έναντι της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, όπως μεταδίδουν βρετανικά Μέσα.
Συγκεκριμένα, η «Sunday People» αναφέρει πως οι δύο ομάδες διεκδικούν τον 25χρονο ακραίο της Σάουθάμπτον που είναι αρκετά πιθανό να είναι στην αποστολή της εθνικής Αγγλίας για το προσεχές Μουντιάλ στη Βραζιλία.
Τη φετινή σεζόν ο διεθνής άσος έχει παίξει σε 40 αγώνες, έχοντας πετύχει 10 γκολ και μοιράσει 8 ασίστ με τη φανέλα των «αγίων».
Παρότι οι «κόκκινοι» και οι «κόκκινοι διάβολοι» έχουν δείξει το ίδιο ζεστό ενδιαφέρον για την απόκτησή του, ο Λαλάνα παρουσιάζεται περισσότερο θετικός να συνεχίσει την καριέρα του στο Άνφιλντ.
Σταύρος Καλογεράκης
Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.






