Αγγλία

Μίλησε στην ψυχή μας ο Μπρούνο Φερνάντες: «Καστόλο, Μινάντα, οι θρύλοι του Master League»

Σε κείμενό του στο The Players Tribune, ο Μπρούνο Φερνάντες αναφέρθηκε στα παιδικά του χρόνια και τα βιντεοπαιχνίδια με τα οποία περνούσε την ώρα του.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έχει μια τελευταία ευκαιρία να σώσει τη σεζόν το Σάββατο (25/05), όταν θα αντιμετωπίσει τη Σίτι στον τελικό του Κυπέλλου Αγγλίας – ψάχνοντας το τρόπαιο αλλά και το ευρωπαϊκό εισιτήριο.

Ενόψει του Γουέμπλεϊ, ο Μπρούνο Φερνάντες δημοσίευσε ένα κείμενο στο The Players Tribune, στο οποίο αναφέρεται εκτενώς στη ζωή του, μεταξύ άλλων και στα παιδικά του χρόνια.

Ανάμεσα στα πολλά ενδιαφέροντα που λέει, ο Πορτογάλος κάνει μια αναφορά και στα βιντεοπαιχνίδια που του άρεσαν και μάλλον μίλησε στην ψυχή πολλών!

Όπως λέει, «όταν η μάνα μου δεν με άφηνε να βγω από το σπίτι για κάποιον λόγο, έπαιζα μπάλα στο Sega ή στο PlayStation. Δεν μιλάω για FIFA. Μιλάω για τα κλασικά, Championship Manager και Pro Evolution.

Φακού. Ρομπέρτο Λάρκος, Καστόλο, Κοκό, Μινάντα. Τους θρύλους του Master League. Οδηγούσα τη Man Red στη δόξα όποτε δεν ήμουν στο πάρκο».


Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x