Αγγλία

Στην εικοσάδα με τους κορυφαιους σκόρερ στην ιστορία της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ο Μπρούνο Φερνάντες!

Τα 60 γκολ με τη φανέλα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έφτασε ο Μπρούνο Φερνάντες, βάζοντας το όνομά του στη 19η θέση της λίστας με τους κορυφαίους σκόρερ στην ιστορία του συλλόγου!

Εκ των πρωταγωνιστών στη φετινή Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ο Μπρούνο Φερνάντες έδειξε ξανά το πόσο σημαντικός είναι για την ομάδα του, σκοράροντας δύο φορές στον χθεσινό (19/3) προημιτελικό του Κυπέλλου Αγγλίας, κόντρα στη Φούλαμ.

Μάλιστα, με τα δύο αυτά γκολ που πέτυχε, ο Πορτογάλος μεσοεπιθετικός έφτασε τα 60 με τη φανέλα της ομάδας στην οποία εντάχθηκε τον Ιανουάριο του 2020, βάζοντας το όνομά του στην πρώτη εικοσάδα της λίστας με τους κορυφαίους σκόρερ στην ιστορία του συλλόγου!

Συγκεκριμένα, ο Φερνάντες ξεπέρασε τους Ρόμπιν Φαν Πέρσι (58 γκολ σε 105 εμφανίσεις) και Τσιτσαρίτο (59 γκολ σε 157 εμφανίσεις) και ανέβηκε στη 19η θέση της λίστας, ενώ πλέον μπροστά του έχει τον Ντουάιτ Γιορκ, ο οποίος είχε πετύχει 66 γκολ για λογαριασμό της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ!

Να θυμίσουμε ότι κορυφαίος σκόρερ στην ιστορία του συλλόγου είναι ο Γουέιν Ρούνεϊ, με 253 γκολ, ενώ οι μόνοι που βρίσκονται στην τωρινή ομάδα και έχουν σκοράρει περισσότερες φορές από τον Φερνάντες, είναι οι Ράσφορντ (120 γκολ σε 347 παιχνίδια) και Μαρσιάλ (85 γκολ σε 283 παιχνίδια).

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x