Αγγλία

Μπρούνο Φερνάντες: «Ο Τεν Χαγκ με σέβεται και με προστατεύει, αλλά πάντα απαιτεί περισσότερα»

Ο Μπρούνο Φερνάντες μίλησε για τη στήριξη που έχει στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ από τον Έρικ Τεν Χαγκ, ενώ τόνισε πως δεν θα έκανε ποτέ κάτι που θα ήταν εις βάρος της ομάδας του.

Για τη στήριξη που λαμβάνει από τον Έρικ Τεν Χαγκ στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ μίλησε ο Μπρούνο Φερνάντες.

Μιλώντας στο «BBC», ο αρχηγός των «κόκκινων διαβόλων» τόνισε πως ο τεχνικός της ομάδας τον σέβεται και τον προστατεύει, αν και πάντα απαιτεί περισσότερα από αυτόν. Παράλληλα, πρόσθεσε πως δεν θα έκανε ποτέ κάτι που θα ήταν άσχημο και εις βάρος του συλλόγου και των ανθρώπων που τον απαρτίζουν.

«Ξέρω ότι ο προπονητής μου είναι πολύ χαρούμενος με τον τρόπο που προπονούμαι, τον τρόπο που παίζω και τον τρόπο που δείχνω τα συναισθήματα και το πάθος μου για το ποδόσφαιρο. Ξέρει ότι με νοιάζει. Γι' αυτό μερικές φορές μπορεί να κάνω πράγματα που δεν πρέπει να κάνω.

Δεν θα κάνω ποτέ κάτι που θα δείχνει άσχημο για την ομάδα, που να κάνει τους συμπαίκτες μου να φαίνονται άσχημα ή οτιδήποτε δεν είναι καλό για την ομάδα. Το ξέρει και γι' αυτό με προστατεύει. Νομίζω ότι αυτό είναι καλό γιατί δείχνει σεβασμό για μένα, με προστατεύει, αλλά πάντα απαιτεί περισσότερα, γιατί όταν προστατεύεις κάποιον περιμένεις να σου δώσει κάτι σε αντάλλαγμα. Θέλει να έχει λόγους να σε προστατεύει»,
ήταν τα λόγια του, λίγες ώρες πριν το μεγάλο τελικό του FA Cup κόντρα στη Μάντσεστερ Σίτι.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x