Αγγλία

Μπρους: «Νομίζω ότι μπορεί να είναι και η τελευταία μου δουλειά»

Ο Στιβ Μπρους αποτελεί πλέον παρελθόν από τον πάγκο της Νιούκαστλ, με τον πολύπειρο τεχνικό να εμφανίζεται απογοητευμένος και πικραμένος.

Ήταν καιρό γνωστό πως ο Στιβ Μπρους θα απομακρυνόταν από τον πάγκο της Νιούκαστλ και πλέον έγινε και επίσημα. Ο αγγλικός σύλλογος με ανακοίνωση ευχαρίστησε τον 60χρονο προπονητή και έληξε την συνεργασία τους.

Ο Άγγλος σε δηλώσεις που έκανε εμφανίστηκε πολύ απογοητευμένος και πικραμένος, λέγοντας πως η Νιούκαστλ ίσως ήταν και η τελευταία του δουλειά.

«Νομίζω ότι αυτή μπορεί να είναι και η τελευταία μου δουλειά. Δεν αφορά μόνο εμένα, έχει επιβαρύνει όλα τα μέλη της οικογένειάς μου, επειδή είναι όλοι από το Νιούκαστλ και δεν μπορώ να το αγνοήσω. Ανησυχούσαν για εμένα... ειδικά η γυναίκα μου. Αντιμετώπισε τον θάνατο των γονιών μου, οι δικοί της δεν είναι τόσο καλά και παράλληλα έπρεπε να ανησυχεί για το τι περνάω τα τελευταία δύο χρόνια», ανέφερε αρχικά και συνέχισε:

«Νόμιζα ότι θα τα καταφέρω αλλά ήταν πολύ σκληρό. Το να μην είσαι πραγματικά ποτέ επιθυμητός, το να διαβάζεις συνεχώς ότι οι άνθρωποι λένε ότι θα αποτύχω, ότι ήμουν άχρηστος, χοντρή σπατάλη χώρου, ένας χαζός ή οτιδήποτε άλλο. Από την 1η ημέρα», τόνισε εξηγώντας πως: «Όταν τα πηγαίναμε καλά ήταν "ναι αλλά το στιλ ποδοσφαίρου είναι σκουπίδι" ή ήμουν απλά "τυχερός". Προσπάθησα να το απολαύσω και το έκανα. Πάντα μου άρεσε ο αγώνας, να αποδεικνύω ότι οι άνθρωποι κάνουν λάθος, αλλά αυτό ήταν μόνο. Μάχη, αγώνας. Ακόμα και όταν κερδίζεις ένα παιχνίδι, δεν νιώθεις ότι κερδίζεις τους οπαδούς.

Ήθελα τόσο πολύ να το κάνω να δουλέψει. Ήμουν περήφανος που ήμουν ο προπονητής της Νιούκαστλ, ακόμα και στους σκοτεινούς καιρούς, ήμουν αποφασισμένος να συνεχίσω την προσπάθεια, να κρατήσω αυτόν τον σύλλογο στην Premier League. Ο κόσμος μου είπε να παραιτηθώ κι αν δεν ήταν η Νιούκαστλ θα αρνιόμουν. Απλώς ένωσα ότι αυτός που θα έρθει μπορεί να τα πάει καλύτερα από εμένα».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x