Αγγλία

Μχιταριάν: «Αυτή τη χρονιά θα είμαι καλύτερος»

Ο Αρμένιος ποδοσφαιριστής παραδέχτηκε πως ακόμα δεν έχει αποδείξει ότι αξίζει τα 29 εκατ. ευρώ που έδωσε η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στη Ντόρτμουντ για την απόκτησή του.

Μακριά από το επίπεδο στο οποίο αναμενόταν να αγωνίζεται, βρίσκεται ο Χένριχ Μχιταριάν. Αυτό ομολόγησε και ο ίδιος, καθώς οι ελάχιστες εμφανίσεις του δεν δικαιολογούν τα σχεδόν 30 εκατ. ευρώ που δαπανήθηκαν για τη μεταγραφή του. Ωστόσο, επιμένει ότι την επόμενη χρονιά θα είναι πολύ καλύτερος.

Ο 28χρονος διεθνής, είχε μια δύσκολη αρχή στο «Όλντ Τράφορντ». Είχε γίνει αλλαγή στο ημίχρονο του ντεμπούτου του, στον αγώνα με τη Σίτι στα μέσα Σεπτεμβρίου, ενώ μετά από αυτό το παιχνίδι, δεν εμφανίστηκε για δύο μήνες.

Παρόλο που ο Μχιταριάν είχε σημαντικό ρόλο στα παιχνίδια του Europa League, ο Ζοσέ Μουρίνιο αμφισβήτησε την συνεισφορά που είχε ο παίκτης στο αγγλικό πρωτάθλημα.

Ο πρώην ποδοσφαιριστής της Μπορούσια Ντόρτμουντ δήλωσε πως δεν μετανιώνει που ήρθε στους «κόκκινους διαβόλους» και τόνισε, ότι την επόμενη, πιο δύσκολη χρονιά, θα είναι εμφανώς καλύτερος, σε όλους τους τομείς:

«Σίγουρα θα είμαι. Δεν μετανιώνω που ήρθα εδώ. Είμαι πολύ χαρούμενος και έχω έρθει, για να γίνω διαφορετικός και καλύτερος. Σε τέτοιου είδους στιγμές, αν τα παρατήσεις, θα χάσεις το νόημα της ζωής. Πρέπει να μείνεις θετικός, δυνατός, να δουλέψεις πολύ σκληρά γιατί όλα μπορεί να αλλάξουν σε ένα λεπτό. Πάντα υπάρχει μέρος να βελτιωθείς. Πάντα μπορείς να τα πας καλύτερα και εγώ προσωπικά, θα βάλω τα δυνατά μου για αυτό. Δεν έχει σημασία πώς τα πήγες την προηγούμενη χρονιά. Ήταν μια καλή χρονιά, γιατί κερδίσαμε τρεις τίτλους. Αλλά αυτό τώρα, δεν έχει σημασία. Την ερχόμενη σεζόν θα είμαι καλύτερος και θα καταφέρω περισσότερα. Δεν εννοώ μόνο τα γκολ και τις ασίστ, αλλά και το στυλ παιχνιδιού, την κατανόηση με τους συμπαίκτες μου, όλα».

Εν συνεχεία, δεν παρέλειψε να σχολιάσει τη σεζόν που έρχεται, υποστηρίζοντας πως κύριος στόχος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, είναι να παλεύει για τίτλους:

«Γενικά, ο προπονητής μας λέει ότι πρέπει να κάνουμε περισσότερα. Όλοι το καταλαβαίνουμε αυτό γιατί η επόμενη χρονιά θα είναι πιο δύσκολη. Θα αγωνιστούμε στο Champions League και όχι στο Europa League. Είμαι έτοιμος να παίξω όπου μου ζητηθεί. Μου αρέσει να παίζω και να προσπαθώ είτε είμαι στο κέντρο, είτε στα άκρα, είτε στην επίθεση. Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αγωνίζεται πάντα για υψηλές θέσεις. Παίζουμε για τους τίτλους. Ο κύριος στόχος της ομάδας είναι αυτός. Θα κάνω τα πάντα για να βοηθήσω».

Επιμέλεια: Ελεάννα Μπασίρογλου

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x