Αγγλία

Νασρί: «Δεν φταίει ο Βενγκέρ»

Ο Αρσέν Βενγκέρ βρίσκεται υπ’ ατμών μετά τις τελευταίες αποτυχημένες σεζόν με την Άρσεναλ και ο πρώην ποδοσφαιριστής του, Σαμίρ Νασρί, έσπευσε να τον υποστηρίξει.

Την αποχώρηση του Βενγκέρ ζητάνε οι οπαδοί της Άρσεναλ το ερχόμενο καλοκαίρι, καθώς πιστεύουν πως αυτός φταίει για την κακή εικόνα της ομάδας. Ο Σαμίρ Νασρί, που υπήρξε «κανονιέρης» από το 2008 ως το 2011, στηρίζει σε δηλώσεις του τον πρώην προπονητή του.

«Δεν μπορείς να κριτικάρεις έναν άνθρωπο σαν αυτόν, η Άρσεναλ ήταν μεγάλος σύλλογος και ο Βενγκέρ τον έκανε ακόμη μεγαλύτερο», είπε στο «Sky Sports».

«Ο κόσμος πρέπει να είναι δίκαιος μαζί του. Δεν φταίει ο Αρσέν για την αποτυχία της Άρσεναλ. Αυτοί που φταίνε είναι οι παίκτες που βρίσκονται στο γήπεδο, αυτοί παίρνουν τα αποτελέσματα», συμπλήρωσε ο Γάλλος για να καταλήξει: «Είναι δύσκολο για μένα να πω κάτι για τον Βενγκέρ, του χρωστάω πολλά πράγματα. Πήγα στην Πρέμιερ Λιγκ εξ αιτίας του και έκανα μια καλή καριέρα χάρη σε αυτόν», τόνισε ο 29χρονος, προσθέτοντας, «Μου έδωσε αυτοπεποίθηση, με έκανε καλύτερο ποδοσφαιριστή. Όλοι όσοι έπαιξαν υπό τις οδηγίες του Βενγκέρ έφυγαν καλύτεροι ποδοσφαιριστές».

Επιμέλεια: Στέφανος Καρίπογλου

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x