Αγγλία

Νέβιλ: «Η Γιουνάιτεντ έχει κάνει 26 μεταγραφές από το 2013, μόνο δύο είναι επιτυχημένες»

Σύνοψη της μεταγραφικής δραστηριότητας της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ από το 2013 πραγματοποίησε ο Γκάρι Νέβιλ, συμπεραίνοντας ότι μόλις δύο αποκτήματα ήταν πραγματικά επιτυχημένα.

Ούτε μία, ούτε δύο, αλλά 26 μεταγραφές έχει πραγματοποιήσει η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ από το 2013 και μετά, με τον Γκάρι Νέβιλ να τις καταγράφει όλες σε ειδική ενότητα κατά την παρουσία του στο «Sky Sports».

Ο θρύλος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, θέλοντας να καταδείξει τις αποτυχημένες επιλογές των «κόκκινων διαβόλων», βρήκε όλα τα ονόματα που έχουν αποκτηθεί από τη στιγμή που αποχώρησε ο Σερ Άλεξ Φέργκιουσον και χαρακτήρισε ως απόλυτα επιτυχημένες μεταγραφές αυτές των Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς (στην πρώτη του θητεία 2016/17, καθώς έμεινε ελεύθερος το καλοκαίρι του 2017 και αποκτήθηκε εκ νέου το ίδιο καλοκαίρι για να αποχωρήσει οριστικά τον Μάρτιο του 2018) και Μπρούνο Φερνάντες.

Από εκεί και πέρα, στο όριο σύμφωνα με τον Γκάρι Νέβιλ βρίσκονται στο όριο οι: Άντερ Ερέρα, Λουκ Σο, Νεμάνια Μάτιτς, Φρεντ, Χάρι Μαγκουάιρ, Έντινσον Καβάνι και Κριστιάνο Ρονάλντο.

Τέλος, οι απόλυτα αποτυχημένες επιλογές είναι οι: Μαρουάν Φελαϊνί, Χουάν Μάτα, Μάρκος Ρόχο, Άνχελ Ντι Μαρία, Ντάλεϊ Μπλιντ, Μέμφις Ντεπάι, Μπάστιαν Σβαϊνστάιγκερ, Ματέο Νταρμιάν, Μόργκαν Σνάιντερλιν, Άντονι Μαρσιάλ, Έρικ Μπαϊγί, Χένρικ Μικχιταριάν, Πολ Πογκμπά, Βίκτορ Λίντελοφ, Ρομέλου Λουκάκου, Αλέξις Σάντσες, Ντιόγκο Ντάλοτ, Ντάνιελ Τζέιμς, Άαρον Γουάν-Μπισάκα, Ντόνι Φαν ντε Μπεκ, Άλεξ Τέλες, Αμάντ Ντιαλό, Τζέιντον Σάντσο, Ράφαελ Βαράν.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x