Αγγλία

Νέο πλήγμα με Κομπανί στη Σίτι!

Επέστρεψε από τραυματισμό και… τραυματίστηκε ξανά! Όπως επιβεβαίωσε ο Πεπ Γκουαρντιόλα, ο Βενσάν Κομπανί θα λείψει εκ νέου για κάποιες εβδομάδες.

Νέα γκαντεμιά με τον Βενσάν Κομπανί στη Μάντσεστερ Σίτι. Ο Βέλγος κεντρικός αμυντικός επέστρεψε από τραυματισμό το περασμένο Σάββατο απέναντι στην Κρίσταλ Πάλας, ωστόσο χτύπησε εκ νέου και έγινε αναγκαστική αλλαγή στο 37’.

Όπως επιβεβαίωσε σήμερα ο Πεπ Γκουαρντιόλα, ο διεθνής στόπερ αντιμετωπίζει νέο πρόβλημα στο γόνατο και θα μείνει εκτός δράσης για κάποιες εβδομάδες, δίχως να διευκρινίζεται ακριβώς το διάστημα απουσίας του.

Μάλιστα, ο Καταλανός κόουτς τόνισε πως ο Κομπανί είναι λυπημένος με τη νέα ατυχία που του… χτύπησε την πόρτα, αλλά βρίσκεται στην Ισπανία προκειμένου να ξεκινήσει η αποθεραπεία του και να επανέλθει στα γήπεδα, όσο το δυνατόν πιο σύντομα.





Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x