Αγγλία

Νέοι φόβοι για Φαν Πέρσι!

Έντονη η φημολογία έχει αναπτυχθεί στο διαδίκτυο και θέλει τον Ρόμπι Φαν Πέρσι να μην έχει ξεπεράσει το πρόβλημα του τραυματισμού που τον ταλαιπωρεί...

Έντονη η φημολογία έχει αναπτυχθεί στο διαδίκτυο και θέλει τον Ρόμπι Φαν Πέρσι να μην έχει ξεπεράσει το πρόβλημα του τραυματισμού που τον ταλαιπωρεί και να κινδυνεύει να παραμείνει εκτός δράσης και για άλλο χρονικό διάστημα.

Τα πάντα ξεκίνησαν από ένα δημοσίευμα της Dailymail η οποία εκτιμούσε –βάσει πληροφοριών που έχει- ότι ο ολλανδός άσος είναι πιθανό να απουσιάζει άλλες έξι εβδομάδες από τις υποχρεώσεις των «κόκκινων διαβόλων».

Από την πλευρά της η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ μέσω της ιστοσελίδας της ομάδας και δηλώσεων του Ντέιβιντ Μόγιες επιβεβαιώθηκε ότι η πληροφορία ότι ο Φαν Πέρσι βρίσκεται στην Ολλανδία για να επισκεφθεί έναν δικό του ειδικό γιατρό τον οποίο και εμπιστεύεται απόλυτα.

«Είναι ένας περίεργος τραυματισμός. Πρέπει να τον αντιμετωπίσουμε σωστά. Κάνουμε ό,τι περνάει από το χέρι μας για να έχει την καλύτερη δυνατή θεραπεία και να τον έχουμε κοντά μας όσο το δυνατόν το γρηγορότερο. Δεν θέλω να προσδιορίσω χρονικά την επιστροφή του», ανέφερε ο Μόγιες.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x