Αγγλία

Νίκησε Τσέλσι με ήρωες Λακαζέτ και Τσεχ η Άρσεναλ-Βασικός ο Σωκράτης

Φιλική νίκη στα πέναλτι για τους «κανονιέρηδες» στο λονδρέζικο ντέρμπι.

Η Άρσεναλ επικράτησε 6-5 στα πέναλτι της Τσέλσι σε φιλικό που έγινε στο Δουβλίνο.

Ο Αντόνιο Ρούντιγκερ έδωσε με κεφαλιά προβάδισμα στους «μπλε» στο 5’, ωστόσο ο Πετρ Τσεχ απέκρουσε το πέναλτι του Άλβαρο Μοράτα στο πρώτο ημίχρονο και ο Αλεξάντρ Λακαζέτ ισοφάρισε 17 δευτερόλεπτα πριν την ολοκλήρωση των καθυστερήσεων του αγώνα.

Στα πέναλτι και οι δύο ομάδες ευστόχησαν στα πρώτα πέντε που εκτέλεσαν εκατέρωθεν, αλλά ο Τσεχ σταμάτησε την προσπάθεια του Ρούμπεν Λόφτους-Τσικ και οι «κανονιέρηδες», που είχαν βασικό τον Σωκράτη Παπασταθόπουλο, πήραν τη νίκη. Για τους ηττημένους αυτό ήταν το τελευταίο τεστ πριν το Community Shield απέναντι στη Μαν. Σίτι στο «Γουέμπλεϊ» την Κυριακή.

Οι συνθέσεις:

Άρσεναλ (Έμερι): Τσεχ, Μπεγερίν, Μουστάφι, Παπασταθόπουλος, Κολάσινατς, Γκεντουζί, Ελνενί, Ράμσεϊ, Εζίλ, Ομπαμεγιάνγκ, Μχιταριάν (έπαιξαν ως αλλαγή οι Σμιθ-Ρόου, Μέιτλαντ-Νάιλς, Νέλσον, Λακαζέτ και Τσέιμπερς).

Τσέλσι (Σάρι): Καμπαγέρο, Αθπιλικουέτα, Νταβίντ Λουίς, Ρούντιγκερ, Αλόνσο, Φάμπρεγας, Ζορζίνιο, Μπάρκλεϊ, Πέδρο, Μοράτα, Χάντσον-Οντόι (έπαιξαν ως αλλαγή οι Κρίστενσεν, Ντρίνκγουοτερ, Τζαπακόστα, Άμπραχαμ, Αμπαντού, Μόουζες, Έμερσον, Λόφτους-Τσικ, Μπακαγιόκο, Μπούλκα και Πιασόν).

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x