Αγγλία

«Χτυπάει» Τίλεμανς τον Γενάρη η Νιουκάστλ, έχοντας και... μυστικό όπλο

Η Νιουκάστλ σκοπεύει να κάνει πρόταση ύψους 15 εκατομμυρίων λιρών στη Λέστερ τον Ιανουάριο, για την απόκτηση του Γιούρι Τίλεμανς, ποντάροντας και στον… βοηθό προπονητή του Έντι Χάου.

Έτοιμη να δαπανήσει το ποσό των 15 εκατομμυρίων λιρών, προκειμένου να κάνει δικό της τον Γιούρι Τίλεμανς, φέρεται να είναι η Νιουκάστλ στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο!

Όπως αναφέρουν ρεπορτάζ από την Αγγλία, το συμβόλαιο του Βέλγου μέσου με τις «αλεπούδες» ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2023, δεν πρόκειται να ανανεωθεί και αυτή είναι η τελευταία τους ευκαιρία να αποκομίσουν κάποιο οικονομικό όφελος.

Από την άλλη πλευρά, πλην των χρημάτων, οι «καρακάξες» φαίνεται πως έχουν κι ένα… μυστικό όπλο, στην προσπάθειά τους να πείσουν τον Τίλεμανς να πει το «ναι» στην πρότασή τους, απορρίπτοντας τις Άρσεναλ και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Αυτός είναι ο βοηθός του Έντι Χάου, Γκρέιαμ Τζόουνς, με τους δύο άνδρες να έχουν συνεργαστεί άψογα στο πρόσφατο παρελθόν στην εθνική Βελγίου.

Ο 25χρονος χαφ αποτελεί βασικός στέλεχος της Λέστερ τα τελευταία χρόνια, με τον Μπρένταν Ρότζερς να τον εμπιστεύεται και φέτος.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x