Αγγλία

Νιούκαστλ: Δίνει 55 εκατομμύρια για τον Μούντρικ της Σαχτάρ

Έτοιμη να προσφέρει 55 εκατ. ευρώ στη Σαχτάρ, για να κάνει δικό της το νέο μεγάλο ταλέντο του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου, Μιχάιλο Μούντρικ, είναι η Νιούκαστλ.

Ο Ρομπέρτο Ντε Τζέρμπι αντικατέστησε τον Γκράχαμ Πότερ (πήγε στην Τσέλσι) στην Μπράιτον και η φυγή του από τη Σαχτάρ, άνοιξε τον δρόμο για συλλόγους που ενδιαφέρονται για τον Μιχάιλο Μούντρικ, μιας και ο ποδοσφαιριστής δύσκολα θα έφευγε από την ουκρανική ομάδα όσο ήταν εκεί προπονητής ο Ιταλός.

«Αν δεν τον φέρω σε υψηλό επίπεδο, θα σκεφτώ μια προσωπική ήττα», είπε ο τότε προπονητής της Σαχτάρ Ντόνετσκ για τον νεαρό νεαρό αριστερό εξτρέμ που βγήκε από την ακαδημία του συλλόγου.

Το γεγονός αυτό θέλει να εκμεταλλευτεί η Νιούκαστλ που προσφέρει 55 εκατ. ευρώ για την απόκτηση του ταλαντούχου μεσοεπιθετικού.

Ο 21χρονος «Ουκρανός Νεϊμάρ» όπως τον αποκαλούν στην χώρα του, αποτελεί έναν από τους πιο ανερχόμενους ποδοσφαιριστές στην Ευρώπη και ήδη βρίσκεται στην ατζέντα πολλών ομάδων που παρακολουθούν την περίπτωση του.

Οι Κίσσες «χτενίζουν» την αγορά για εξτρέμ και βρήκαν στο πρόσωπο του Μούντρικ τον ιδανικό παίκτη για το δεξιό τους άκρο. Ενδιαφέρον για τον ποδοσφαιριστή έχουν δείξει και οι Άρσεναλ, Λίβερπουλ, Έβερτον και Μπρέντφορντ.

Φέτος σε πέντε παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις, μετρά δύο γκολ και τρεις ασίστ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x