Αγγλία

«Χρυσώνει» Ντεμπελέ η Νιούκαστλ για να μην ανανεώσει με την Μπαρτσελόνα

Συνολικά 90 εκατ. ευρώ… στρώνει στα πόδια του Ουσμάν Ντεμπελέ η Νιούκαστκλ, σύμφωνα με το «Footmercato».

Κι ο… χορός ονομάτων συνεχίζεται για τη Νιούκαστλ! Τελευταίο, εκείνο του Ουσμάν Ντεμπελέ.

Το αγγλικό κλαμπ -υπό την ηγεσία, πλέον, του fund από τη Σαουδική Αραβία- «σαρώνει» στην αγορά, προκειμένου να αναβαθμίσει ποιοτικά το ρόστερ του. Σύμφωνα, λοιπόν, με τη γαλλική ιστοσελίδα «Footmercato» βρίσκεται σε ανοικτή επικοινωνία με τον 24χρονο εξτρέμ της Μπαρτσελόνα, προκειμένου να εκμεταλλευτεί το γεγονός ότι καλοκαίρι του 2022 εκπνέει το συμβόλαιό του με τους Καταλανούς.

Μάλιστα, για να το καταφέρει αυτό, του προσφέρει ούτε λίγο ούτε πολύ το ποσό των 90 εκατ. ευρώ! Συγκεκριμένα, η φερόμενη πρόταση αφορά το ποσό των 15 εκατ. ευρώ ως μπόνους υπογραφής, καθώς και ένα πενταετές συμβόλαιο, για κάθε χρόνο του οποίου ο Γάλλος άσος θα αμείβεται με 15 εκατ. ευρώ.

Την ίδια στιγμή, το συμβόλαιό του με τους «μπλαουγκράνα» ανέρχεται στα 10 εκατ. ευρώ ετησίως και -παρά την προσπάθεια του προέδρου τους, Ζοάν Λαπόρτα, για να ανανεωθεί- οι τελευταίοι δεν φαίνονται πρόθυμοι να «ματσάρουν» την προσφορά της Νιούκαστλ.

Εξάλλου, ο Ντεμπελέ δεν έχει δικαιώσει σε καμία περίπτωση την Μπαρτσελόνα για τα 135 εκατ. ευρώ που εκταμίευσε το 2017, προκειμένου να τον αγοράσει από την Μπορούσια Ντόρτμουντ. Συνολικά σε 118 συμμετοχές έχει πετύχει 30 τέρματα και 21 ασίστ, ενώ έχει ταλαιπωρηθεί από αρκετούς τραυματισμούς.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x