Αγγλία

Παρελθόν από τη Νιούκαστλ ο Γουίλσον

Μετά από πέντε χρόνια στη Νιούκαστλ, ο Κάλουμ Γουίλσον έμεινε ελεύθερος από τις «καρακάξες» κι ήδη αναζητά τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Παρελθόν από τη Νιούκαστλ αποτελεί από το βράδυ της Δευτέρας ο Κάλουμ Γουίλσον. Ο 33χρονος Άγγλος επιθετικός ζήτησε να αποχωρήσει από τους κατόχους του Λιγκ Καπ μετά από πέντε χρόνια.

Ήδη, για τον παίκτη έχουν δείξει ενδιαφέρον οι νεοφώτιστες στην Premier League Λιντς και Μπέρνλι.

Στο διάστημα της παρουσίας του στο «Σεν Τζέιμς» Παρκ», ο Γουίλσον είχε 388 ματς με 141 γκολ και 48 ασίστ.

Η ανακοίνωση της Νιούκαστλ: «Ο Κάλουμ Γουίλσον επιβεβαίωσε ότι θα αποχωρήσει από τη Νιούκαστλ Γιουνάιτεντ μετά από πέντε σεζόν στο κλαμπ. Από το ντεμπούτο του με γκολ απέναντι στη Γουέστ Χαμ το 2020, έως όταν έφτασε να φορέσει θρυλική φανέλα με το νούμερο 9, ο Κάλουμ έπαιξε καθοριστικό ρόλο στα επιτεύγματά μας τα τελευταία χρόνια και τον ευχαριστούμε για όλες του τις συνεισφορές.

Καλή τύχη στο μέλλον, CW9!».


Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x