Αγγλία

Νιούκαστλ: Τινάζει την «μπάνκα» στον αέρα για τον Ντάρβιν Νούνιες!

Έτοιμοι να προσφέρουν ένα ποσό άνω των 60 εκατομμυρίων ευρώ στην Μπενφίκα για την απόκτηση του Ντάρβιν Νούνιες φέρεται να βρίσκονται οι Σαουδάραβες στη Νιούκαστλ!

Ειλημμένη είναι η απόφαση της νέας διοίκησης της Νιούκαστλ να βάλει... βαθιά το χέρι στην τσέπη το προσεχές διάστημα, ώστε να ενισχυθεί σημαντικά στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου.

Ενδεικτικό είναι πως οι «καρακάξες» βρίσκονται κοντά στην ολοκλήρωση της πρώτης τους μεταγραφής επί εποχής Σαουδαράβων, αφού απομένουν τα τυπικά για να ανακοινωθεί η απόκτηση του Κίεραν Τρίπιερ.

Τα μεταγραφικά ψώνια όμως δεν σταματούν εκεί, καθώς σύμφωνα με δημοσίευμα της «Tuttomercato», η Νιούκαστλ έχει στα σκαριά πρόταση κοντά στα 60 εκατομμύρια ευρώ για την απόκτηση του Ντάρβιν Νούνιες της Μπενφίκα!

Ο 22χρονος Ουρουγουανός επιθετικός πραγματοποιεί ονειρική σεζόν, μετρώντας 21 συμμετοχές και 16 γκολ σε όλες τις διοργανώσεις με τους «αετούς»!

Οι εμφανίσεις του έχουν προσεκλύσει το ενδιαφέρον πολλών μεγάλων ευρωπαϊκών συλλόγων, όπως της Ατλέτικο Μαδρίτης και της Μάντσεστερ Σίτι, με την Μπενφίκα πάντως να έχει... προνοήσει, τοποθετώντας ρήτρα αποδέσμευσης ύψους 100 εκατομμυρίων ευρώ!



Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x