Αγγλία

Έκλεισε του Τρίπιερ στη Νιούκαστλ, επόμενος στόχος ο Ντιν!

Μόνο τα τυπικά απομένουν για την ολοκλήρωση της μετακίνησης του Τρίπιερ από την Ατλέτικο Μαδρίτης στη Νιούκαστλ, με τις «καρακάξες» να ετοιμάζονται και για τη μεταγραφή του Ντιν από την Έβερτον.

Μια ανάσα από την απόκτηση του Κίεραν Τρίπιερ από την Ατλέτικο Μαδρίτης είναι η Νιούκαστλ, καθώς οι δύο ομάδες συμφώνησαν σε όλες τις λεπτομέρειες της μεταγραφής και ο παίκτης αναμένεται να επιστρέψει στην πατρίδα του έπειτα από 2,5 χρόνια παρουσίας στην Ισπανία.

Οι «ροχιμπλάνκος» θα βάλουν στα ταμεία τους περίπου 14 εκατ. ευρώ για την παραχώρηση του 31χρονου δεξιού οπισθοφύλακα, ενώ o ίδιος ο παίκτης αναμένεται να λαμβάνει ετησίως 9 εκατ. ευρώ, ποσό διπλάσιο από αυτό που αμείβεται τώρα στην Ατλέτικο.

Ωστόσο, όπως αντιλαμβάνεται κανείς, η μεταγραφική δραστηριότητα της Νιούκαστλ δεν θα σταματήσει εκεί, καθώς επόμενος στόχος είναι ο Λούκας Ντιν από την Έβερτον. Ο Γάλλος αριστερός μπακ έχει έρθει σε ρήξη με τον Ράφα Μπενίτεθ και οι «καρακάξες» θέλουν να εκμεταλλευθούν το γεγονός αυτό και να ολοκληρώσουν άμεσα την απόκτησή του, όπως αναφέρει ο Telegraph.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x