Αγγλία

Λεφτά υπάρχουν στη Νιούκαστλ - Έδωσε 30 εκατ. στη Ρεμς για έναν 19χρονο

Όπως αναφέρει το BBC οι «καρακάξες» κατέθεσαν πρόταση στη γαλλική ομάδα ύψους 25 εκατομμύρια λίρες μαζί με τα μπόνους, μια πρόταση η οποία έγινε αποδεκτή.

Στην απόκτηση του Ούγκο Εκιτίκε από τη Ρεμς προχωρά η Νιούκαστλ. Όπως αναφέρει το BBC, η γαλλική ομάδα έκανε αποδεκτή τη πρόταση που κατέθεσε η αγγλική ομάδα. Και πως να μην κάνει βέβαια. Το πόσο το οποίο αποφάσισαν να βγάλουν από τα ταμεία τους οι "καρακάξες" ανέρχεται στα 25 εκατομμύρια λίρες, δηλαδή, λίγο παραπάνω από 30 εκατομμύρια ευρώ, μια πρόταση η οποία -φυσικά- και έγινε αποδεκτή.

Ο Εκιτίκε, ο οποίος ήταν και στο στόχαστρο της Γουέστ Χαμ, είναι 19 ετών, αγωνίζεται κυρίως ως επιθετικός αλλά μπορεί να παίξει και στο αριστερό άκρο της επίθεσης. Το καλοκαίρι ανέβηκε, από τη δεύτερη ομάδα της Ρεμς στην πρώτη και σε 18 ματς μέχρι τώρα στο γαλλικό πρωτάθλημα έχει σκοράρει οκτώ φορές και έχει δώσει τρεις ασίστ. Στατιστικά που προφανώς «άρεσαν» στους υπεύθυνους της Νιούκαστλ οι οποίοι ελπίζουν ο Εκιτίκε να δώσει λύση στο επιθετικό πρόβλημα της ομάδας.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x