Αγγλία

Νόελ Γκάλαχερ: Κατέληξε με ράμματα λόγω... κουτουλιάς από τον πατέρα του Ντίας στους πανηγυρισμούς

Το χάος που επικράτησε στο "Etihad" μετά την ανατροπή τίτλου επί της Άστον Βίλα, άφησε... σημάδια στο πρόσωπο του Νόελ Γκάλαχερ.

Ο Νόελ Γκάλαχερ αποτελεί έναν από τους διασημότερους φίλους της Μάντσεστερ Σίτι, με τον Βρετανό μουσικό να παρακολουθεί από κοντά το επικό 3-2 επί της Άστον Βίλα, που έφερε το πρωτάθλημα στους «πολίτες».

Όπως αποκάλυψε ο άλλοτε κιθαρίστας των Oasis πάντως, η μεγάλη ανατροπή είχε και το τίμημά της, καθώς κατέληξε με ράμματα στο χείλος και δύο μαυρισμένα μάτια μετά από... κουτουλιά του πατέρα του Ρούμπεν Ντίας!

Όπως είπε ο Γκάλαχερ, με το που έγινε το 3-2, επικράτησε χαμός στην κερκίδα, με τον Πορτογάλο να το παρακάνει με τον πανηγυρισμό και να τραυματίζει, άθελά του, τον 55χρονο σταρ.

«Αργότερα με είδε ο Γκουαρδιόλα και με ρώτησε τι έπαθα. Ήμουν γεμάτος αίματα, λες και είχε γυρίσει από το "Elland Road" τη δεκαετία του '80» ανέφερε, τονίζοντας πάντως πως «δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος να πάρεις τίτλο από το να σε κουτουλήσει ο πατέρας του αμυντικού. Ο Ντίας δεν έπαθε τίποτα, είναι σαν... αρκούδα, παραλίγο να μου σπάσει όλα τα δόντια».



Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x