Σάρκα και οστά πήρε το... χρυσό deal του ΠΑΟΚ με τη Νόριτς για τον Δημήτρη Γιαννούλη! Ο αγγλικός σύλλογος ανακοίνωσε την απόκτηση του Έλληνα μπακ από τον «δικέφαλο του βορρά», καταβάλοντας την υποχρεωτική ρήτρα απόκτησής του.
Συγκεκριμένα, ο ΠΑΟΚ βάζει στα ταμεία του το ποσό των 7,5 εκατ. ευρώ, με την Νόριτς να έχει δώσει και άλλο ένα εκατ. ευρώ την περασμένο σεζόν στους Θεσσαλονικείς ως ενοίκιο για τον δανεισμό του. Η καταβολή της ρήτρας ήταν υποχρεωτική από τα «καναρίνια» εφόσον κέρδιζαν την άνοδό τους στην Premier League, κάτι που τελικά συνέβη.
Πρόκειται για την δεύτερη πιο ακριβή πώληση στην ιστορία του ΠΑΟΚ, μετά από αυτή του Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς στην Αλ Ιτιχάντ με 10 εκατ. ευρώ προ τριετίας.
?? Introducing 2?? new permanent members of the #NCFC squad...
— Norwich City FC (@NorwichCityFC) July 1, 2021
Ben Gibson and Dimitris Giannoulis have completed their permanent moves to the club! ??
Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.






