Αγγλία

Ανυπομονησία από τους οπαδούς της Νότιγχαμ: «Στο ''Wembley'' είχα έρθει μόνο για να δω τον Eminem»

Οι φίλοι της Νότιγχαμ Φόρεστ αδημονούν για τον τελικό των playoffs της Championship κόντρα στη Χάντερσφιλντ.

Φαίνεται πως 23 χρόνια είναι πολλά, πάρα πολλά για τους οπαδούς της Νότιγχαμ Φόρεστ, που έχουν να δουν την αγαπημένη τους ομάδα στην Premier League από το 1999.

Οι "reds" έχουν ωστόσο την Κυριακή (29/05) τη μεγάλη ευκαιρία να επιστρέψουν στα σαλόνια, καθώς θα τεθούν αντιμέτωποι με τη Χάντερσφιλντ στο "Wembley" για τον τελικό των playoffs της Championship.

Πάνω από 100.000 οπαδοί της ομάδας του Βαγγέλη Μαρινάκη έκαναν αίτηση για εισιτήριο, ωστόσο 36.475 κατάφεραν να κλείσουν θέση στο θρυλικό γήπεδο, με το BBC να έρχεται σε επικοινωνία με μερικούς εξ αυτών.

Άλλοι ήταν... αγέννητοι όταν η Φόρεστ έπαιζε στην Premier League, άλλοι έζησαν τα παλιά μεγαλεία, με έναν εξ αυτών να παραδέχεται πως «μέχρι τώρα, στο "Wembley" είχα πάει μόνο για δω τον... Eminem"»!

Πράγμα λογικό, καθώς η Νότιγχαμ δεν έχει παίξει ποτέ στο εν λόγω γήπεδο από τότε που αυτό χτίστηκε ξανά, το 2007. Όσο για την τελευταία επίσκεψη στο παλιό γήπεδο; Το 1992, στον τελικό του League Cup με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, η οποία είχε επικρατήσει 1-0.

Τότε βέβαια ήταν κάτι σύνηθες. «Είχαμε παίξει εκεί έξι φορές μεταξύ 1989 και 1992» θυμήθηκε ένας άλλος φίλος της ομάδας, 44 ετών, που όπως είπε, συνήθιζε να λέει στον πατέρα του ότι «ερχόμαστε κάθε χρόνο εδώ. Και εκείνος μου απαντούσε να κοιτάξω να το ευχαριστηθώ. Και είχε δίκιο».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x