Αγγλία

«Ο Σαμπά απογοητεύτηκε που η Νότιγχαμ δεν του προσέφερε αυξημένες απολαβές»

Αγγλικό δημοσίευμα αναφέρει ότι ο Μπράις Σαμπά απογοητεύτηκε από το γεγονός ότι η Νότιγχαμ Φόρεστ του προσέφερε νέο συμβόλαιο, αλλά με τις ίδιες απολαβές.

Ο Μπράις Σαμπά έπαιξε μεγάλο ρόλο στην ιστορική άνοδο της Νότιγχαμ Φόρεστ στην Premier League ωστόσο το μέλλον του είναι κάτι παραπάνω από δυσοίωνο, καθώς απέρριψε την πρόταση ανανέωσης που του έγινε και αναμένεται να αποχωρήσει, έναν χρόνο πριν τη λήξη του συμβολαίου του.

Στην ομάδα του Βαγγέλη Μαρινάκη κοιτάζουν τις περιπτώσεις των Ντιν Χέντερσον και Νικ Πόουπ, με τη Sun να υποστηρίζει ότι ο λόγος που ο Σαμπά απέρριψε το νέο συμβόλαιο, ήταν το γεγονός ότι δεν του προσφέρθηκαν αυξημένες απολαβές - παρά μόνο επέκταση της συνεργασίας του με τον σύλλογο.

Ο Αφρικανός τερματοφύλακας είχε αποκρούσει τρία πέναλτι στον ημιτελικό των playoffs της Championship ενάντια στη Σέφιλντ Γιουνάιτεντ και γενικώς αποτελεί αγαπημένη μορφή των οπαδών της Φόρεστ, ωστόσο η νέα σεζόν ενδέχεται να τον βρει στη Γαλλία, όπου είχε περάσει όλη του τη ζωή προτού πάρει μεταγραφή στους "garibaldis" το 2019.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x