Αγγλία

Το Sky Sports διαψεύδει ότι προσωπικό ασφαλείας παρενέβη για την απομάκρυνση του Βαγγέλη Μαρινάκη

Διαψεύστηκε ότι το προσωπικό ασφαλείας του «City Ground» παρενέβη για την απομάκρυνση του Βαγγέλη Μαρινάκη στον αγώνα με τη Λίβερπουλ.

Το Sky Sports διαψεύδει τις πληροφορίες ότι το προσωπικό ασφαλείας του «City Ground» παρενέβη για την απομάκρυνση του Βαγγέλη Μαρινάκη στον αγώνα με τη Λίβερπουλ.

Το BBC ανέφερε χαρακτηριστικά ότι «χρειάστηκε η παρέμβαση του προσωπικού ασφαλείας για την απομάκρυνση του Βαγγέλη Μαρινάκη, ο οποίος κυνήγησε στα αποδυτήρια τον διαιτητή Πολ Τίρνεϊ μετά το τέλος του αγώνα της Νότιγχαμ Φόρεστ με την Λίβερπουλ».

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του βρετανικού μέσου ο ιδιοκτήτης της Νότιγχαμ ήταν έξαλλος με τον Άγγλο ρέφερι που δεν έδωσε την κατοχή της μπάλας στην ομάδα του μετά από τραυματισμό, φάση στη συνέχεια της οποίας ήρθε το λυτρωτικό γκολ του Νούνιεζ. Αυτό κράτησε τη Λίβερπουλ στην κορυφή, στερώντας από τους γηπεδούχους έναν πολύτιμο βαθμό στη «μάχη» για την παραμονή στην Premier League.

Το ρεπορτάζ του Sky Sports πάντως έρχεται να «ακυρώσει» αυτό του BBC, αφού ουδέποτε χρειάστηκε η παρέμβαση ατόμων της ασφάλειας για να απομακρυνθεί ο ισχυρός άνδρας της «Φόρεστ». Άλλωστε και ο νυν αναλυτής διαιτησίας της Νότιγχαμ, Μαρκ Κλάτενμπεργκ ανέφερε την αναστάτωση του Βαγγέλη Μαρινάκη και έδωσε βάση στα παράπονα των γηπεδούχων.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x