Αγγλία

Διπλό μεταγραφικό «χτύπημα» η Νότιγχαμ από Χάντερσφιλντ!

Σε διπλή μεταγραφική προσθήκη από τη Χάντερσφιλντ προχωρά η Νότιγχαμ Φόρεστ, καθώς συμφώνησε για την απόκτηση των Λιούις Ο’ Μπράιαν και Χάρι Τόφολο.

Συνεχίζει ακάθεκτη τη μεταγραφική της ενίσχυση εν όψει της νέας σεζόν η Νότιγχαμ Φόρεστ, καθώς συμφώνησε για διπλό χτύπημα από τη Χάντερσφιλντ.

Συγκεκριμένα, η Φόρεστ έδωσε τα χέρια για την απόκτηση των Λιούις Ο’ Μπράιαν και Χάρι Τόφολο, δύο ποδοσφαιριστών που αποτέλεσαν βασικά στελέχη της Χάντερσφιλντ της περασμένης σεζόν.

Ο πρώτος είναι ένας 23χρονος Άγγλος χαφ, που τη σεζόν που ολοκληρώθηκε είχε 50 συμμετοχές με τρία γκολ και τρεις ασίστ, ενώ ο δεύτερος είναι 26 ετών, αγωνίζεται ως αριστερός μπακ και κατέγραψε 48 συμμετοχές με έξι γκολ και οκτώ ασίστ και μπορεί με την ίδια ευκολία να καλύψει όλη την πλευρά.

Η απόκτηση και των δύο ποδοσφαιριστών αναμένεται να κοστίσει περίπου 12 εκατ. ευρώ ενώ αμφότεροι αναμένεται να περάσουν τη Δευτέρα από ιατρικές εξετάσεις και κατόπιν να ανακοινωθούν.

Η Νότιγχαμ Φόρεστ έχει ήδη αποκτήσει τους Ταϊβό Αβονίγι, Νέκο Γουίλιαμς, Μούσα Νιακατέ, Ζουλιάν Μπιανκόν, Ομάρ Ρίτσαρντς, Γουέιν Χένεσι, Μπράντον Αγκιλέρα (που θα παραμείνει στην Κόστα Ρίκα για ακόμα έναν χρόνο) και Ντιν Χέντερσον.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x