Αγγλία

Απίστευτο: Η Νότιγχαμ Φόρεστ ολοκλήρωσε την 30η φετινή μεταγραφή της

Η Νότιγχαμ Φόρεστ ολοκλήρωσε την μεταγραφή του Αντρέ Αγιού και ο Γκανέζος αποτελεί την 30η μεταγραφή των νεοφώτιστων για φέτος.

Αποφασισμένη να κάνει ό,τι περνάει από το χέρι της στο μεταγραφικό παζάρι προκειμένου να παραμείνει στην Premier League είναι η Νότιγχαμ Φόρεστ. Η ομάδα του Βαγγέλη Μαρινάκη υπέγραψε και τον Γκανέζο επιθετικό Αντρέ Αγιού ο οποίος αποτελεί αισίως το 30ο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας του Στιβ Κούπερ.

Από αυτές, επτά αφορούν το μεταγραφικό παράθυρο του Ιανουαρίου και οι υπόλοιπες 23 εκείνο του καλοκαιριού. Τα περισσότερα χρήματα δαπανήθηκαν για την μετακίνηση του Μόργκαν Γκιμπς Γουάιτ από την Γουλβς, ένα ποσό της τάξεως των 29.5εκατ. ευρώ, ενώ περίπου 20εκατ. έβγαλε από τα ταμεία της η αγγλική ομάδα για τους Αβονίγι, Ντανίλο και Νέκο Γουίλιαμς .

Μεταξύ των 30 συμπεριλαμβάνονται και οι Ουί Τζο Χουάνγκ και Τζος Μπόουλερ που μέχρι τον Ιανουάριο αγωνίζονταν στην χώρα μας με την φανέλα του Ολυμπιακού .

Η Νότιγχαμ Φόρεστ μετά από 20 αγωνιστικές βρίσκεται στην 13η θέση του αγγλικού πρωταθλήματος με 21 βαθμούς και επόμενη αγωνιστική της υποχρέωση είναι απέναντι στην Λιντς στο Σίτι Γκραουντ.

Επιμέλεια: Χαράλαμπος Λέσσης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x