Αγγλία

Στηρίζει τον Ποστέκογλου η Νότιγχαμ παρά το στραβό του ξεκίνημα

Φωτιά έχουν πάρει τα Μέσα στην Αγγλία, αναφέροντας ότι ο Άγγελος Ποστέκογλου είναι στην πόρτα της εξόδου της Νότιγχαμ Φόρεστ, όμως η διοίκηση της ομάδας ξεκαθάρισε πως δεν υπάρχει θέμα προπονητή.

Στραβό και ανάποδο είναι μέχρι στιγμής το ξεκίνημα του Άγγελου Ποστέκογλου στον πάγκου της Νότιγχαμ Φόρεστ, με τον Έλληνα τεχνικό ακόμη να μην έχει καταφέρει να πανηγυρίσει κάποια νίκη.

Η Νότιγχαμ μετά την απομάκρυνση του Νούνο Εσπίριτο Σάντος μετράει τέσσερις ήττες και δύο ισοπαλίες σε όλες τις διοργανώσεις, κάτι που έχει εξοργίσει τον κόσμο της ομάδας.

Στο Νησί μετά από τη σοκαριστική ήττα της Νότιγχαμ με 3-2 από τη Μίντιλαντ τα δημοσιεύματα για το μέλλον του Ποστέκογλου στον πάγκο της ομάδας πήραν φωτιά, τονίζοντας πως η διοίκηση του κλαμπ σκέφτεται πολύ σοβαρά την απομάκρυνση του από τόσο νωρίς.

Το κλαμπ αποφάσισε να κατευνάσει τον όλο πανικό και ενημέρωσε τους φίλους της ομάδας ότι ο Άγγελος Ποστέκογλου έχει την πλήρη στήριξη της διοίκησης.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x