Πολύ γερά στο κόλπο της απόκτησης του Μπόρχα Σάινθ από τη Νόρτις, μπαίνει η Νότιγχαμ Φόρεστ!
Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει το «Fpl_Master», ο βρετανικός σύλλογος, όχι απλά μπήκε στην κούρσα για την αγορά του 24χρονου εξτρέμ, αλλά, φαίνεται πως πιέζει πολύ για να ολοκληρωθεί τη μεταγραφή, με τη Νότιγχαμ αυτή την στιγμή να μοιάζει το μεγάλο φαβορί.
Θυμίζουμε πως οι φετινές εμφανίσεις του Ισπανού μεσοεπιθετικού στην Championship έχουν προσελκύσει το ενδιαφέρον πολλών ευρωπαϊκών, ομάδων, καθώς, πέραν του Ολυμπιακού, ενδιαφέρον έχουν εκδηλώσει ακόμα η Αθλέτικ Μπιλμπάο, Βιγιαρεάλ, η Νάπολι, αλλά και ομάδες από την Πορτογαλία.
Το εν λόγω δημοσίευμα, αναφέρει πως η Νόριτς ζητά περίπου στα 20 εκατομμύρια ευρώ για να παραχωρήσει τον ποδοσφαιριστή, το συμβόλαιο του οποίου ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2026, με τον ίδιο τον Σάινθ να βλέπει θετικά την προοπτική της Νότιγχαμ Φόρεστ, έχοντας ωστόσο στο μυαλό του το όνειρο της συμμετοχής στο Champions League.
Για την ιστορία, φέτος, ολοκλήρωσε τη σεζόν με 19 τέρματα και 4 ασίστ σε 43 συμμετοχές σε πρωτάθλημα και Κύπελλο Αγγλίας.
??|????????????????: ???????????????????? ???????????? ???????? ?????????? ?????????? ??????????, ???????????? ???? ???????????? ??????????
— Fpl_Master (@fpl_master__) June 7, 2025
??#Villarreal, #Athletic, #Napoli,and clubs from Liga Portugal remain firmly in the picture. But it’s Nottingham Forest now making the… pic.twitter.com/l6eGggPbg9
Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.






