Αγγλία

Η εισβολή οπαδών στο Νότιγχαμ φέρνει αυστηροποίηση των ποινών!

Αγγλικό δημοσίευμα αναφέρει πως οι εικόνες... χάους στο γήπεδο της Νότιγχαμ Φόρεστ αναμένεται να φέρουν αυστηροποίηση ποινών για σχετικά περιστατικά.

Η πρόκριση επί της Σέφιλντ Γιουνάιτεντ έφερε ντελίριο ενθουσιασμού στη Νότιγχαμ Φόρεστ, με χιλιάδες οπαδούς της να εισβάλουν στον αγωνιστικό χώρο του “City Ground” μετά τη λήξη της αναμέτρησης.

Εικόνα συνηθισμένη σε άλλες χώρες, ωστόσο στην Αγγλία έφερε προβληματισμό, που έγινε μεγαλύτερος μετά το περιστατικό με την επίθεση στον αρχηγό της Γιουνάιτεντ.

Όπως αναφέρει η Telegraph, τα στελέχη της Αγγλικής Ομοσπονδίας εξετάζουν με αφορμή το συμβάν, την αυστηροποίηση των ποινών για αντίστοιχα περιστατικά.

Μέχρι πρότινος, οι σύλλογοι τιμωρούνταν με χρηματικά πρόστιμα, ωστόσο από εδώ και πέρα είναι πιθανό να προκύψουν πιο αυστηρές ποινές, που θα περιλαμβάνουν και αποκλεισμό της έδρας της ομάδας που εμπλέκεται.

Η πηγή της Telegraph φέρεται να ανέφερε πως «πρέπει να συζητηθεί εκ νέου το πλαίσιο ποινών, διότι η γενική αρχή λέει "δεν μπορείς να τιμωρείς τους οπαδούς". Μια στιγμή όμως. Φυσικά και μπορείς, όταν οι οπαδοί είναι αυτοί που το προκάλεσαν».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x