Αγγλία

«Κινείται και για Κορνέ της Μπέρνλι η Νότιγχαμ»

Το ενδιαφέρον της Νότιγχαμ Φόρεστ για την απόκτηση του 25χρονου Ιβοριανού εξτρέμ της Μπέρνλι, Μαξουέλ Κορνέ, αποκάλυψε σε δημοσίευμά της η αγγλική «Daily Mail».

Για ενίσχυση στα άκρα της επίθεσής της ψάχνεται η Νότιγχαμ Φόρεστ, μία από τις πιο δραστήριες ομάδες της Premier League στο μεταγραφικό παζάρι του φετινού καλοκαιριού!

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της αγγλικής «Daily Mail», το ενδιαφέρον της Νότιγχαμ για την απόκτηση του 25χρονου εξτρέμ της Μπέρνλι, Μαξουέλ Κορνέ, έχει... αναθερμανθεί, με την επίσημη πρόταση να αναμένεται τις επόμενες ώρες.

Ωστόσο, η ομάδα ιδιοκτησίας του Βαγγέλη Μαρινάκη δεν είναι η μόνη που έχει... βάλει στο μάτι τον 29 φορές διεθνή Ιβοριανό, αφού σύμφωνα πάντα με τον εν λόγω δημοσίευμα, Έβερτον και Φούλαμ έχουν ήδη καταθέσει επίσημη πρόταση στην Μπέρνλι (η οποία πέρσι υποβιβάστηκε από την κορυφαία κατηγορία της Αγγλίας) για την απόκτησή του.

Κατά τη διάρκεια της περασμένης σεζόν ο Κορνέ σκόραρε 9 φορές σε 29 εμφανίσεις, ξεχωρίζοντας παρά την κακή σε γενικές γραμμές αγωνιστική εικόνα της ομάδας του. Στο παρελθόν έχει επίσης αγωνιστεί στη Γαλλία, για λογαριασμό των Μετς και Λιόν.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x