Μια ακόμη σημαντική προσθήκη ανακοίνωσε η Νότιγχαμ. Η Φόρεστ απέκτησε τον Ντάγκλας Λουίς από τη Γιουβέντους, με «ενοίκιο» 3 εκατ. ευρώ για τη σεζόν αυτή και υποχρεωτική αγορά το επόμενο καλοκαίρι για 30 εκατ. ευρώ.
Με τη συμφωνία αυτή η ομάδα του Βαγγέλη Μαρινάκη αγγίζει τα 200 εκατ. ευρώ για αγορές ποδοσφαιριστών αυτό το καλοκαίρι, καθώς έχει ήδη αποκτήσει τους Χάτσινσον (43 εκατ.), Εντόι (42 εκατ.), Καλιμουεντό (30 εκατ.), ΜακΑτι (25 εκατ.), Ζεσούς (19 εκατ.) και Κούνια (12 εκατ.).
Ο 27χρονος Βραζιλιάνος μέσος, που αγωνιζόταν από το 2019 ως το 2024 στην Άστον Βίλα, είχε 27 συμμετοχές στη Γιουβέντους.
It's official.
— Nottingham Forest (@NFFC) August 21, 2025
Douglas Luiz is a Red! ?? pic.twitter.com/X1lvn1kpax
Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.






