Αγγλία

Στο κόλπο και για Μαλινόφσκι από Αταλάντα η Νότιγχαμ

Μετά τον Ρέμο Φρόιλερ (μόνο οι ανακοινώσεις μένουν) η Νότιγχαμ Φόρεστ θέλει και άλλον παίκτη από την Αταλάντα, τον Ρούσλαν Μαλινόφσκι.

Απανωτά χτυπήματα από την ομάδα του Βαγγέλη Μαρινάκη, τη Νότιγχαμ Φόρεστ, που έχει στο στόχαστρο της και άλλον παίκτη από την Αταλάντα, τον Ρούσλαν Μαλινόφσκι, υποστηρίζει ο Ιταλός αθλητικός δημοσιογράφος Φαμπρίτσιο Ρομάνο.

Οι «reds» έχουν ήδη έρθει σε συμφωνία με τον σύλλογο από τον Μπέργκαμο για το Ρέμο Φρόιλερ (εκ των αρχηγών της ομάδας) και θέλουν να κάνουν το «κόλπο γκρόσο» με την απόκτηση του Ουκρανού σταρ της ομάδας Ρούσλαν Μαλινόφσκι.

Ο Μαλινόφσκι θεωρείται εκ των βασικών στελεχών του συνόλου του Τζιαν Πιέρο Γκασπερίνι. Την τριετία του στον Ιταλία έχει καταγράψει 128 συμμετοχές με 29 γκολ και 26 ασίστ. Επίσης, με τη φανέλα της εθνικής Ουκρανίας έχει πραγματοποιήσει 49 συμμετοχές με 7 τέρματα.

Το όνομα του 29χρονου επιτελικού μέσου που σκέφτεται να αποχωρήσει από την Αταλάντα έχει συνδεθεί και με άλλους ευρωπαϊκούς συλλόγου σύμφωνα με τον δημοσιογράφο.

Επιμέλεια: Βασίλης Κατσανιώτης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x