Αγγλία

O Νούνιες έχει ρεκόρ μεταγραφής σε τέσσερις ομάδες και είναι μόλις 23 ετών!

Ο Ντάρβιν Νούνιες θα φορέσει τη φανέλα της Λίβερπουλ και θα σπάσει ακόμη ένα ρεκόρ μεταγραφής, όπως είχε κάνει προηγουμένως σε Μπενφίκα, Αλμερία και Πενιαρόλ.

Όλα είναι έτοιμα για να ολοκληρωθεί το μεγάλο deal και η Λίβερπουλ να κάνει δικό της τον Ντάρβιν Νούνιες, αφού απομένουν μονάχα τα τυπικά για τον 23χρονο επιθετικό ώστε να τελειώσει τη μετακίνησή του στο Μέρσεϊσαϊντ.

Αυτό θα συμβεί με ένα ποσό που θα αγγίξει τα 100 εκατ. ευρώ, ίσως και τα 105 όπως αναφέρουν τα Μέσα της Ευρώπης. Κάτι που θα αποτελέσει μεταγραφή ρεκόρ στην ιστορία της Λίβερπουλ, αφού θα «σπάσει» το προηγούμενο ρεκόρ με τα 85 εκατ. ευρώ που είχαν δοθεί για τον Βίρτζιλ Φαν Ντάικ.

Νωρίτερα, ο 23χρονος επιθετικός είχε προλάβει να σπάσει τα ρεκόρ μεταγραφών κάθε άλλης ομάδας που αγωνίστηκε, είτε μιλώντας για αγορά είτε για πώληση.

Ο Νούνιες αποτέλεσε την πιο ακριβή πώληση στην ιστορία της Πενιαρόλ, αφού τον έδωσε με 13 εκατ. ευρώ στην Αλμερία. Το ποσό που έδωσαν οι Ισπανοί αποτέλεσε το μεγαλύτερο στην ιστορία τους για την απόκτηση ενός ποδοσφαιριστή, ενώ στη συνέχεια τον πούλησαν με το ποσό-ρεκόρ των 24 εκατ. ευρώ στην Μπενφίκα.

Αυτά τα χρήματα είναι τα περισσότερα που έχουν δώσει οι Πορτογάλοι στην ιστορία τους για έναν ποδοσφαιριστή, ενώ τον πουλάνε για 100 εκατ. ευρώ και αυτή θα είναι η 2η ακριβότερη πώληση στα χρονικά για τους «αετούς». Διότι πριν μια τριετία είχαν παραχωρήσει τον Ζοάο Φέλιξ στην Ατλέτικο Μαδρίτης για 127 εκατ. ευρώ.

Ο Ντάρβιν Νούνιες κάνει… πάταγο στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο παρότι μέχρι στιγμής είναι 23 ετών, ενώ πλέον ετοιμάζεται για το μεγαλύτερο βήμα στην καριέρα του.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x