Αγγλία

Πήρε Ντανίλο η Μποταφόγκο - Το ποσό που έβαλε στα ταμεία της η Νότιγχαμ!

Νότιγχαμ και Μποταφόγκο τα βρήκαν για τον Ντανίλο, με τον 24χρονο χαφ να επιστρέφει στη Βραζιλία μετά από δυόμιση χρόνια.

Ετοιμάζει βαλίτσες για Βραζιλία ο Ντανίλο. Ο 24χρονος χαφ επιστρέφει στην πατρίδα του μετά από δυόμιση χρόνια παρουσίας στην Premier League με τη φανέλα της Νότιγχαμ.

Συγκεκριμένα, η Φόρεστ συμφώνησε με την Μποταφόγκο για την πώληση του Ντανίλο, με τον σύλλογο από τη χώρα του καφέ να πληρώνει το ποσό των 25 εκατ. ευρώ και να κάνει δικό της τον Βραζιλιάνο χαφ.

Μάλιστα, η Νότιγχαμ Φόρεστ θα βγάλει και κέρδος, αφού τον είχε αποκτήσει με πέντε εκατομμύρια λιγότερα τον Γενάρη του 2023.

Με τον αγγλικό σύλλογο ο Ντανίλο έγραψε 62 εμφανίσεις με 6 γκολ και 4 ασίστ.



Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x