Αγγλία

Ντίμπου: «Μετά το Μουντιάλ είμαι πεινασμένος, θέλω να κατακτήσω το Champions League»

O Εμιλιάνο Μαρτίνες μίλησε στο GOAL και τόνισε πως μετά την κατάκτηση του Παγκοσμίου Κυπέλλου είναι… πεινασμένος για τίτλους.

Ο Παγκόσμιος Πρωταθλητής Εμιλιάνο Μαρτίνες μίλησε στο GOAL και αναφέρθηκε τόσο το Μουντιάλ, όσο και στους στόχους που έχει με την Άστον Βίλα.

Συγκεκριμένα, ο Ντίμπου τόνισε πως μετά την κατάκτηση του Παγκοσμίου Κυπέλλου νιώθει πεινασμένος για τίτλους και θέλει να κερδίσει και το Champions League με τους «χωριάτες».

«Είπα ότι ολοκλήρωσα το ποδόσφαιρο, αλλά δεν το έχω καταφέρει ακόμη. Θέλω να ολοκληρώσω το ποδόσφαιρο με το να κατακτώ τίτλους για το κλαμπ μου, να παίξω και να κατακτήσω το Champions League.

Μόλις έκλεισα τα 30, αλλά είναι κάτι που θα κρατήσω για να δουλεύω με κατεύθυνση αυτό. Τα καλύτερά μου χρόνια είναι μπροστά μου. Πάντα θέτω στόχους. Τα κατάφερα με την εθνική, τα κατάφερα με την παλιά μου ομάδα, έχω κάνει καλά πράγματα στην Άστον Βίλα, αλλά θέλω να κερδίσω τίτλο εδώ»
, ανέφερε αρχικά και συνέχισε:

«Πέρασα πολλά στην καριέρα μου, αλλά αυτά με έκαναν τον τερματοφύλακα που είμαι σήμερα. Τα χαμηλά μπορούν να καταβάλλουν κάποιους. Αλλά μόλις βγήκα από την τρύπα, είδα φως και πάντα παίζω σαν να είναι το τελευταίο μου παιχνίδι.

Ο κόσμος λέει 'και τώρα τι'. Μετά την κατάκτηση του Παγκοσμίου Κυπέλλου είμαι πιο πεινασμένος από ποτέ. Θέλω να είμαι πιο επιτυχημένος από ποτέ».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x